QUI SOC

Em dic Sílvia Ruiz Babot i soc una professional de la llengua i la comunicació de Barcelona. Després de llicenciar-me en Traducció i Interpretació (alemany, anglès, espanyol i català) el 2005, vaig estudiar Periodisme i diversos cursos de comunicació per alimentar la meva altra passió: escriure!

 

Durant els últims 15 anys de la meva trajectòria professional he aconseguit canalitzar la meva afició pels idiomes en dues feines meravelloses: la traducció (he treballat tant en agències, com de freelance) i la comunicació (4 anys com a redactora i gestora de continguts en un departament de comunicació). A més, he tingut la sort d'exercir de professora associada en dues de les universitats més prestigioses d'Europa: la Ruprecht-Karls University of Heidelberg (Alemanya), on vaig impartir cursos de traducció i eines TAO durant 3 anys, i la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona), on faig classes des de 2015.

 

Pel que fa a la meva vida personal, he viscut i treballat en diverses ciutats europees (Viena, Berlín, Heidelberg, Mannheim, Barcelona i Madrid) durant més de 5 anys, una experiència que m'ha influenciat el caràcter i la metodologia de treball molt positivament. A més, tinc una curiositat insaciable per totes les branques del coneixement (astronomia!) i una capacitat de treball sense límits en aquells projectes en què crec de debò.

 

Si vols conèixer-me una mica millor, fes un cop d'ull al meu LinkedIn, al meu perfil de l'APTIC (Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya) o simplement escriu-me!